Αρχική Σελίδα

OWO INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

OWO INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

ΔΙΕΘΝΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉ CO. OWO, ΕΠΕ

Η διεθνής εμπορική Co. Changzhou OWO, ΕΠΕ καθιερώθηκε από τρεις κατασκευαστές το 2017, τα κύρια προϊόντα μας: Οδηγοί και ελεγκτές ΣΥΝΕΧΩΝ μηχανών, αβούρτσιστες ΣΥΝΕΧΕΙΣ υδραντλίες, βιομηχανικά ηλεκτρικά προϊόντα και αυτοκίνητα μέρη & εξαρτήματα. 

60% των προϊόντων μας παράγεται από τους παραγωγή-προσανατολισμένους ιδρυτές μας, τα προϊόντα μας είναι σταθερή και αξιόπιστη απόδοση με την ισχυρή τεχνική υποστήριξη, έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις περιεκτικές λύσεις προϊόντων στους πελάτες μας με την ανταγωνιστική ανάπτυξη ability.we είμαστε εξειδικευμένα και πεπειραμένα inindustrial ηλεκτρικά προϊόντα, έχουμε τη θαυμάσια βασική τεχνολογία μας και ώριμη γραμμή παραγωγής, ακόμη και έχουμε το μικροτσίπ ελέγχου cOem μας. καθώς τα περισσότερα από τα προϊόντα OWO προέρχονται άμεσα από τους κατασκευαστές (οι ιδρυτές μας), τα προϊόντα μας είναι ανταγωνιστικότερη τιμολόγηση, ισχυρότερη αναπτυσσόμενη δυνατότητα, γρηγορότερη απάντηση και επαγγελματική υπηρεσία.

  

  

  

 

 

Ο στόχος OWO ενσωματώνει τους πόρους πλεονεκτήματος των κατασκευαστών για την ενοποιημένη υπερπόντια διαχείριση μάρκετινγκ και προσφέροντας επαγγελματικά service.we έχουν 6 λειτουργικά τμήματα συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς επιχειρησιακού τμήματος, τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, αγοράζοντας τμήμα, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, τμήμα διοικητικών μεριμνών και χρηματοδοτούν το τμήμα, έτσι έχουμε το πλήρες σύστημα διαχείρισης και τα αξιόπιστα προϊόντα για να καταστήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιώ?, περισσότερο από αναμενόμενους.


Πλεονέκτημα OWO:

 

ισχυρή δυνατότητα Ε&Α, διαχείριση ταλέντου, διαχείριση λειτουργίας, διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού, ανάπτυξη μάρκετινγκ.


ισχυρή δυνατότητα Ε&Α:
έχουμε 8 μηχανικούς επαγγελματικός-κατηγορίας να περιλάβουν 2 ηλεκτρονικούς μηχανικούς harware, 2 ηλεκτρονικοί μηχανικοί λογισμικού, 2 ηλεκτρολόγος μηχανικός και ο μηχανικός 2 προϊόντων είναι ισχυρό techincal support.we μας προσφέροντας στο ευρύ φάσμα τη βιομηχανική ηλεκτρονική ανάπτυξη προϊόντων.

 

Διαχείριση ταλέντου:

Απορροφήστε τα ταλέντα, θησαυρός που τα ταλέντα, βελτιώνουν τα ταλέντα είναι ο σημαντικότερος στόχος μας στη διαχείριση ταλέντου μας, ικανοποιούμε τις διαφοροποιημένες ανάγκες ταλέντου στις διαφορετικές αναπτυσσόμενες περιόδους τους. Παρέχουμε το ευρύ διάστημα και την πλατφόρμα ανάπτυξης για τα μέλη ομάδας μας


Διαχείριση λειτουργίας

 

Διαχείριση οργάνωσης:

Επίπεδη δομή οργάνωσης και δομή εμπορικών μονάδων, υψηλής απόδοσης προς όφελος των πελατών.

 

Ποιοτική διαχείριση παραγωγής:

Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO. Με τον αυστηρό εσωτερικό ποιοτικό έλεγχο, εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων συναντά ή υπερβαίνει το διεθνές πρότυπο και αρκετά πέρα από τους ανταγωνιστές μας. Κατά αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας.

 

Τρόπος ανεφοδιασμού σημείων:

τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα από το απόθεμα, 2000 αποθήκη εμπορευμάτων τετραγωνικών μέτρων να εξασφαλίσουν off-the-shelf ανεφοδιασμό των γρήγορα κινούμενων προϊόντων. Και υψηλής απόδοσης διοικητικές μέριμνες για να βοηθήσει τους πελάτες να κοντύνουν τη χρονική ανοχή και να επωφεληθούν της ευκαιρίας

 

Διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού:

Επαγγελματικό σύστημα αλυσιδών εφοδιασμού:

πλούσια εμπειρία στο λογιστικό έλεγχο και την αξιολόγηση προμηθευτών. πρακτική εμπειρία στο λογιστικό έλεγχο προμηθευτών, ισχυρή δυνατότητα ολοκλήρωσης διαγώνιος-βιομηχανίας. Να ικανοποιήσουν τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών, και να παράσχουν στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανικών προϊόντων solutions.and παρέχουν τα προϊόντα σκληρός--ευρημάτων βασισμένα στην πιό προηγμένη και περίπλοκη τεχνολογία.

 

Άφθονες κατηγορίες προϊόντων:

Ραβδί στην κάθετη ολοκλήρωση και την οριζόντια σειρά προϊόντων ολοκλήρωσης.

Ισχυρή τεχνική υποστήριξη: Επενδύουμε στο μεγάλο αριθμό κεφαλαίων Ε&Α για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Με την ισχυρή δυνατότητα σχεδίου αντιστροφής και τις τεχνικές απαιτήσεις αρκετά παραπάνω από άλλους ανταγωνιστές, έχουμε ενισχύσει βαθμιαία την ισχυρή τεχνική υποστήριξη από τους κατασκευαστές μας (οι ιδρυτές μας).

 

Δυνατότητα μάρκετινγκ:

Σφαιρική δυνατότητα μάρκετινγκ: Τα μέλη ομάδας πωλήσεών μας είναι πεπειραμένα στη γνώση προϊόντων και η λειτουργία συναλλαγής, τα όλα μέλη ομάδας μας είναι επαγγελματική και υπάκουα στη θέση τους.

Δυνατότητα πρόβλεψης αγοράς: Οδηγήστε τις απαιτήσεις πελατών και δημιουργήστε τις ευκαιρίες για τους πελάτες να κερδίσουν το μερίδιο αγοράς.

 

OWO διεθνές: Προσφέροντας τι βελτιστοποίησε

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : OWO

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~80

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-6000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

OWO ΔΙΕΘΝΈΣ είναι VC επιχείρηση κοινοπραξίας από τρεις επιχειρήσεις το 2017 .we κατασκευάζω-τύπων έχει το πλήρες σύστημα διαχείρισης και την ώριμη γραμμή παραγωγής με περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας. OWO ΔΙΕΘΝΈΣ στην ολοκλήρωση των πόρων, συγκεντρωμένη προώθηση μάρκετινγκ και η επαγγελματική διοίκηση επιχειρήσεων, κάνει τον πελάτη να πάρει τα αξιόπιστα προϊόντα και την αποδοτική εμπειρία ποιοτικών υπηρεσιών.

 

OWO: Προσφέροντας τι βελτιστοποίησε

 

 

Στο μέλλον, θα είστε ο εκτιμημένος πελάτης μας στο histroy δέντρο μας

 

υπηρεσία της εταιρίας

Έρευνα & ανάπτυξη:

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί OWO είναι πεπειραμένοι στην ανάπτυξη των βιομηχανικών ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως οι αβούρτσιστοι οδηγοί και οι ελεγκτές ΣΥΝΕΧΏΝ μηχανών, stepper οι ελεγκτές μηχανών οδηγοί και, τα αβούρτσιστα προϊόντα ΣΥΝΕΧΏΝ μηχανών, η ειδική βιομηχανική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τα αυτοκινητικά ηλεκτρονικά προϊόντα και άλλες λύσεις αυτόματου ελέγχου.

 

 
Εξασφάλιση ποιότητας

OWO έχει καθιερώσει ένα ποιοτικό σύστημα διαχείρισης που είναι υποχωρητικό στις απαιτήσεις του ISO 9001.

κάθε τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων θα εξεταστεί πριν από τη συνέλευση ή την παράδοση.

Λύσεις πελατών

Οι πελάτες μας είναι OEMs που έχουν τις προκλητικές απαιτήσεις που απαιτούν τις καινοτόμες και προηγμένες λύσεις.

προσφέρουμε την πλήρη αυτόματη λύση σχεδίου μηχανών, το ελέγχοντας σχέδιο λύσης συστημάτων, υλικού και λογισμικού.

 

 

Ομάδα επιχείρησης

έχουμε 8 μηχανικούς επαγγελματικός-κατηγορίας να περιλάβουν 2 ηλεκτρονικούς μηχανικούς harware, 2 ηλεκτρονικούς μηχανικούς λογισμικού, 2 ηλεκτρολόγο μηχανικό και το μηχανικό 2 προϊόντων ως ισχυρό techincal support.we μας που προσφέρει στο ευρύ φάσμα τη βιομηχανική ηλεκτρονική ανάπτυξη προϊόντων.

 

έχουμε 6 λειτουργικά τμήματα συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς επιχειρησιακού τμήματος, τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, αγοράζοντας τμήμα, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, τμήμα διοικητικών μεριμνών και χρηματοδοτούμε το τμήμα, έτσι έχουμε το πλήρες σύστημα διαχείρισης και τα αξιόπιστα προϊόντα για να καταστήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιώ?, περισσότερο από αναμενόμενους.

 

Επαφή

Διεύθυνση: Δρόμος Tianshan No.8, πόλη Changzhou, Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος δρόμων Shunyuan No.28, πόλεων Changzhou, Jiangsu, της Κίνας & No.1199 Yunpin, περιοχή Jiading, Σαγκάη, Κίνα